KRATOM GREEN

Co je zelený kratom?

Zelený kratom je odrůda kratomové rostliny (Mitragyna speciosa) s charakteristickými zelenými listy. Tyto listy se sklízejí, suší a následně mohou být zpracovány do prášku, kapslí nebo extraktů, které se používají k jejich konzumaci. Zelený kratom je známý pro své vyvážené účinky, které kombinují stimulační a relaxační vlastnosti.

Účinky zeleného kratomu:

  1. Zlepšení nálady: Zelený kratom může pomoci zvýšit pocit štěstí a blahobytu. Mnoho uživatelů hlásí pozitivní účinky na náladu, které jim pomáhají zvládat stres a úzkost.

  2. Zvýšená energie: Zelený kratom může poskytnout stimulační účinky, které mohou zvýšit energii a vytrvalost. Mnozí lidé využívají zelený kratom jako přírodní alternativu ke kávě nebo energetickým nápojům.

  3. Zlepšená soustředěnost: Díky svým stimulačním účinkům může zelený kratom pomoci zlepšit soustředění a mentální jas. Mnoho studentů a profesionálů využívá zelený kratom při práci nebo studiu.

  4. Relaxace: Navzdory svým stimulačním účinkům má zelený kratom také relaxační vlastnosti. Mnoho uživatelů zaznamenává uvolnění a zklidnění po užití zeleného kratomu.